About

Jag som skriver denna blogg heter Fredrik Rostedt. Jag har tidigare bloggat om ishockey men nu tänkte jag använda denna bloggen som en typ av träningsdagbok och kampen mot vikten.

2007  började jag blogga på Bama´s Blogg 1.0 som inledningsvis var en reseblogg där jag skrev om mina USA-resor men jag började även skriva om HV71 och framförallt juniorhockey.

Sedan värvades jag av Nyheter 24 2009 och det blev Bama´s blogg 2.0.

6:e Juni 2010 vägde jag 170 kg, jag tänkte gå ner lite till min resa till Usa. Jag hade gjort så tidigare men alltid gått upp igen när jag kom hem men denna gången la jag om kosten radikalt. Jag slutade helt enkelt äta kolhydrater och jag tappade vikt utan att gå hungrig hela tiden. Jag höll på med idrott väldigt seriöst tills jag var drygt 20 år och nu började jag först promenera och styrketräna. Jag började jogga lite men det är så fruktansvärt tråkigt så för att variera lite köpte jag en cykel juni 2011 och jag har inte sprungit sedan dess.

Nu siktar jag på att bli cyklist.

Jag finns på twitter eller så kan ni maila på fredrikrostedt@gmail.com .

 

Annons

3 reaktioner på ”About

 1. Otroligt! Kom på din blogg av en slump, började läsa lite och det blev hela bloggen.
  Det som fångade mitt intresse var din kamp mot övervikten. Din berättelse är som en saga – först 170kg och nu bara 91! Otroligt bra jobbat!
  Själv har jag hittat min egen adrenalin ”drog” som får mig mig att må bra samt tränar jag upp kroppen. Det är nämligen rollerblades.

 2. Tjena!

  Jag har varit med många måndagsrundor nu under våren och sett dina proffshjul, dina lårmuskler och blivit otroligt imponerad. Sen när jag hittade hit och började läsa har jag övergått till att blivit väldigt inspirerad av allt du skriver. Vilken ”resa” du gjort.

  Mitt mål, efter att avverkat Team Rynkeby resan till Paris får bli att kunna hänga med er snabba lite mer!

  Tack för det du skrivit och fortsätt skriv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s