Reflektioner dagen efter.

Ett. Igår efter loppet var jag lite trött och halsen kändes inte bra men jag var inte jättetrött. När jag kom hem packade jag upp, åt, duschade och gick en promenad till affären. Sedan satte jag mig i soffan. Nästan direkt kände jag febrig och illamående, ja på gränsen till döende.   Det känns att jag saknar 4 veckors intensiv träning.

Gick och la mig 19, somnade direkt, vaknade nästan 12 timmar senare och kände mig redo för start. Jag står ändå fast vid mitt beslut att vila.

Två. Gel. Jag kommer aldrig mer använda gel. Idag är det överallt. På cykeln. På kläderna. På cykeldatorn. Jag klarar inte av gel. I Fortsättningen blir det smågodis och sportdryck.

Tre. Jag har analyserat loppet och även om jag fortfarande saknar lite efter sjukdomen är jag nöjd med siffrorna. Bästa 5 sek 956 w vid min första attack innan jag körde fel. Bästa 5 min 392 w vid min andra attack. Bästa 20 min 358 w när vi gick runt på 3 man. Bra siffror för att vara jag.

Fyra. Ibland funderar jag på hur det skulle vara att inte sitta med i klungan och försöka gå med när någon annan attackerar. Jag kanske hade haft lite kvar i benen på slutet om jag inte hade varit så offensiv? Det går inte säga vad som är bäst. Jag kanske inte hade kunnat gå med favoriterna när de körde? Nu fick jag ändå vara med till slutet trots att formen inte är på topp.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s