Många frågor inför säsongen.

Jag brukar säga att om man inte är snabb så ska kan man åtminstone se snabb ut MEN om man ser snabb ut så blir man också snabbare.

Nu är min nya cykel snart hemma men det finns mycket kvar att bestämma inför säsongen. Min förra cykel var svart men nu är det färg som gäller.

Den nya cykeln är orange och det naturliga vore att ha svart styrlinda men jag gillar inte svart styrlinda. Jag har vit på alla cyklar utan vinterhojen och jag kommer testa vit även på min nya cykel. Det är ju bara att byta om det inte passar.

Wattmätare blir Quarq Dfour91.

Flaskställ är nog bara svart som gäller.

Sadel vill jag gärna ha vit. Jag har Romin på alla mina cyklar men Romin pro finns inte längre i vit utan bara i svart eller röd. Jag har en vit sadel i den billigare varianten Romin expert och en gammal Romin pro som är vit så alltså tre sadlar att välja mellan. 1. En ny röd Romin pro (redan inköpt) 2. Nästan ny vit Romin expert (sitter på fincrossen) 3. Gammal vit Romin pro (sitter på gamla räsern)

Jag måste köpa nya skor. Jag hade bestämt mig för grå/gula Giro men hur bra passar det? Skorna ska kanske inte färgmatchas med ramen utan sticka ut lite?

Många viktiga frågor som måste få svar de närmaste veckorna.

Ja det är viktiga frågor. Man får se ut hur som helst när man cyklar men JAG tycker det är viktigt att se ut som en cyklist. Jag reagerar när andra inte klär sig som en cyklist men jag brukar inte kommentera det. Inte när det gäller de jag cykla sällan med i alla fall. De jag cyklar ofta med brukar jag skälla ut om de gör ”fel”, lite på skämt och lite på allvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s