Cykla långt.

I mellandagarna cyklade jag vintervättern och alla frågar hur det gick.

Det gick bra. Inget regn och snöfri vägar gjorde att det flöt på utan problem. Abloc winter challenge är ett fantastiskt arrangemang. Allt är perfekt planerat så det enda man behöver tänka på är att trampa. Det kostar ungefär lika mycket som sommarvättern men man får så otroligt mycket mer för sina pengar på Abloc Winter challenge. Runt 33 mil på ca 11 timmars rulltid med ett snitt på nästan 29 km/h. Det tog drygt 14 timmar från att jag cyklade hemifrån tills jag kom hem igen.

Dagen efter var det Abloc Winter race på Tabergs folkracebana. Min frambroms slutade fungera efter halva första heatet men jag hade ändå inte benen eller lungorna för att vara med längre fram. Det var fantastiskt roligt ändå.

Bild från ABloc Winter Race.

Jag blir dock lite irriterad när folk hela tiden tjatar om vätternrundan och blir jätteimponerade av distanser. Det är inte svårt att cykla långt/länge. Visst, sådant som Cykeldanne håller på med är väldigt svårt och otroligt imponerande men att cykla Vätternrundan klara de flesta med väldigt lite träning.

Att cykla fort är däremot svårt och kräver mycket träning. Det såg vi på Abloc Winter Race.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s