Mot Göteborg.

Jag börjar alltså jobba på tisdag men det blir bara 4 dagars arbete här på torsvik. Måndag 23:e januari börjar jag jobba i Göteborg. En av kunderna lämnar oss och ville ha hjälp att starta upp i egen regi så jag kommer att jobba i Göteborg troligtvis februari ut, sedan vet man aldrig vad som händer.

Frågan är hur det går med träningen? Denna veckan kör jag idag mitt nionde träningspass på sex dagar så nästa vecka när jag börjar jobba hade jag tänkt ta en lugn vecka med tre vilodagar. Nu får jag nog ändra det och vila veckan efter när jag börjar jobba i Göteborg istället.

Hur ska träningen se ut när jag är i Göteborg? De enda distanspassen blir de helger jag åker hem till Jönköping men troligtvis blir det inte många så mestadels intervaller alltså. Ta med en cykel och trainern eller hitta ett gym med wattbike? Jag vet inte var min lägenhet ligger eller hur den ser ut än och det blir mycket jobb de första två veckorna. Jag hatar också att använda bil i onödan så det bästa blir nog buss och försöka hitta ett gym i närheten av jobbet i frölunda eller lägenheten var den nu ligger. Åtminstone första veckan.

Någon som kan rekommendera gym med wattbike i Göteborg?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s