Tillbaka till jobbet.

När jag bröt nyckelbenet 2014 skrev jag: Det värsta är att jag egentligen skulle ha varit sjukskriven nu men jag gick med på att komma tillbaka tidigare eftersom de lovade lättare jobb några veckor för att hjälpa till under semestern. Så har det inte blivit. Nästa gång jag bryter nyckelbenet kommer jag inte gå tillbaka till jobbet tidigare.

De frågade om jag kunde jobba under julen men jag sa nej och alla verkar tro att det kommer bli skönt att komma tillbaka till jobbet och träffa jobbarkompisar efter tre månaders sjukskrivning. Det tycker inte jag. Jag skulle vara jättelycklig om jag slapp träffa folk och kunde cykla och gå lite promenader för mig själv hela dagarna. Tyvärr behöver man ju pengar så jag måste väl jobba?

Nu beror det inte bara på att jag är en enstöring att jag har stannat hemma hela sjukskrivningen. Förra gången jag bröt nyckelbenet var jag helt smärtfri och hade bra rörlighet betydligt snabbare än denna gången så det har nog varit bra att jag har tagit det lugnt.

Tisdag 17:e januari börjar jag jobba.

Översta bilden är från 2014, understa från 2016. De fyra prickarna på understa bilden är från när jag opererade axeln för att den hoppade ur led.

IMG_20140503_110241

screenshot021

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s